Zilversponsorcontract

nederlands nieuws

De jeugd heeft de toekomst, is de mening van All Storage. All Storage heeft vandaag de shirtsponsor overeenkomst, ditmaal als zilversponsor, vernieuwt met voetbalvereniging De Jodan Boys uit Gouda. In het seizoen 2013/2014 zal onder andere het team van B3 gebruik gaan maken van deze overeenkomst.

Nadat All Storage eerder al de sponsoring van een jeugdelftal op zich nam, is All Storage 4 jaar geleden tevens toegetreden tot de Company Club van de De Jodan Boys, dat dit seizoen, na een jaar Topklasse, uitkomt in de Hoofdklasse B van de KNVB. In de deze club participeren meer dan 60 bedrijven.

Voor All Storage is sponsoring van een sportvereniging een nieuwe stap in de uitvoering van haar missie rondom bekendheid, waar naast een stuk marketing, ook de maatschappelijke functie een rol speelt. 

All Storage bekendheid

Ook past de sponsoring van een voetbalvereniging in de strategie om All Storage beter zichtbaar te maken. Het geeft een impuls aan de bekendheid van het All Storage logo. Het logo zal zichtbaar zijn tijdens de wedstrijden, onder meer via de website, de kleding en het reclamebord langs het veld. 

Met de sponsoring zorgt All Storage voor steun aan de lokale jeugd en vereniging om een maatschappelijke betrokkenheid te benadrukken. All Storage zet de sponsoring met name in om het logo van All Storage een grotere bekendheid te geven.

Links naar de website van De Jodan Boys: De Jodan Boys, B3Company Club

Terug
© All Storage 2010 | design: De Goudse Wolf